xOx ENERGY MALAYSIA xOx

xOx ENERGY MALAYSIA xOx
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???

Go down 
AuthorMessage
iragurlz_conan

avatar

Posts : 35
Join date : 2009-10-08
Age : 24
Location : cameron highlands,pahang

PostSubject: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Sat Oct 10, 2009 12:39 am

Di mana Zinedine Zidane




Keesokan hari setelah piala dunia berakhir, zidane yang dikenal sebagai kapten dari pasukan Perancis, merasa malu kerana telah gagal memberikan kemenangan kepada negaranya.

Zidane ingin keluar rumah, tapi dia malu dilihat orang ramai. Maka menyamarlah dia dengan menggunakan pakaian perempuan dan make up. Tidak jauh dia keluar rumah, ada seorang nenek memanggil, "Zidane!!!kesini!!!"
Dia merasa malu, kerana penyamarannya sudah terbongkar. Dia segera berlari kembali ke rumah dan mengganti tema penyamarannya.

Kali ini dia keluar dengan menggunakan pakaian koboi dengan topi dan kacamata hitam. Sekali lagi tidak jauh dari rumah, dia dipanggil adengan nenek yang sama, katanya "Zidane!!!mau kemana??sini dulu bro.."(Dalam bahasa prancis)
Zidane yang lagi-lagi terbongkar penyamarannya, dengan kecewa dan segera berlari menuju rumah.

Kemudian dia mengganti tema penyamarannya. Kali ini dia menggunakan pakaian badut dengan make-up khas ala badut dan hidung khas badut.

Dia keluar rumah, dan tidak jauh dari rumahnya, dia bertemu dengan nenek yang sama, dan nenek itu memanggilnya, "Zidane!!!". Dengan perasaan kecewa karena berkali-kali penyamarannya terbongkar oleh nenek itu, dia datang menghampiri nenek itu. Dengan nada agak kesal dan geram, Zidane berkata kepada nenek itu dengan bahasa Prancis, "mau nenek apa ha??dari tadi panggil-panggil terus.." Kemudian nenek itu menjawab dengan suara agak berbisik, "ini aku, Bartez. Aku juga lagi menyamar, jangan bising-bising ya.."



....kwkwkwk agak ayah zidaneboy tu ad x cam cite lawak ne??? siap pki make-up lgi...wkwkwkwkkw AYH JHN MARAH EK
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 66
Join date : 2009-10-08
Age : 44
Location : KUANTAN, PAHANG, MALAYSIA

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Mon Oct 12, 2009 2:32 am

iragurlz_conan wrote:
Di mana Zinedine Zidane

Keesokan hari setelah piala dunia berakhir, zidane yang dikenal sebagai kapten dari pasukan Perancis, merasa malu kerana telah gagal memberikan kemenangan kepada negaranya.





....kwkwkwk agak ayah zidaneboy tu ad x cam cite lawak ne??? siap pki make-up lgi...wkwkwkwkkw AYH JHN MARAH EK



JAHHHHHHHHHHHH........ATUL MUCUKKKKKKKK......

TU ZIDANE LAIN ...............
NI ZIDANE CF
FAHAMMMMMMMMM
AL FOYOOOOOOOOOOOOOOOOOTULLLLLL


>>>^^^B3 G00D C4MFR0GER^^^<<<
Back to top Go down
View user profile http://energy-malaysia-chat.forumotion.net
ryukx23

avatar

Posts : 54
Join date : 2009-10-08
Age : 27
Location : Tanah Rata,Cameron Highlands

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Mon Oct 12, 2009 8:27 pm

Ahak... JAnji NAme die Zidane dah ar....

Zidane=Zidane

lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Aiscrewz

avatar

Posts : 104
Join date : 2009-10-09
Age : 32
Location : Pahang

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Mon Oct 12, 2009 9:09 pm

Uih dimana Zidane Boroi takde ke kwkwkwkw tengah mencari ni dimana letaknya boroi,didepan ke,dibelakang ke,diatas ke,dibawah ke? Dimana kah zidane boroi hahaha walau perut mu boroi ia tetap menjadi pujaan hati kuuuuuuuuu
Back to top Go down
View user profile
nieyhaili

avatar

Posts : 61
Join date : 2009-10-08
Age : 39
Location : Sibu, Sarawak

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Mon Oct 12, 2009 9:12 pm

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad MANE DE CAKAP SUKA TENGOK BOROI Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad AISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS



Sad Sad Sad Sad NAK ANAK IKAN JE Sad Sad Sad Sad Sad
XMO IKAN LEH TIMBUL Sad Sad Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
Aiscrewz

avatar

Posts : 104
Join date : 2009-10-09
Age : 32
Location : Pahang

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Mon Oct 12, 2009 9:15 pm

Anak ikan emm anak ikan ada byk 2 cari je Very Happy ayah ikan pn ada,bapak ikan pn ada pilih je kalau ayah ikan dia ikan yang xleh tengelam taw,kalau bapak ikan sejenis ikan yg dok kat udara Razz:P tol tak
Back to top Go down
View user profile
nieyhaili

avatar

Posts : 61
Join date : 2009-10-08
Age : 39
Location : Sibu, Sarawak

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Mon Oct 12, 2009 9:18 pm

SILA RUJUK TOPIC DI ATAS

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad PASAL DI MANA ZIDANE Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad BUKAN PASAL NIEY LA.....
Back to top Go down
View user profile
Aiscrewz

avatar

Posts : 104
Join date : 2009-10-09
Age : 32
Location : Pahang

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Mon Oct 12, 2009 9:27 pm

Hehe bukan ada link ke zidane + niey Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised ada kan kwkwkwk zidane niey Razz:P:P:P:P flower flower flower flower flower flower flower
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 66
Join date : 2009-10-08
Age : 44
Location : KUANTAN, PAHANG, MALAYSIA

PostSubject: ALLLLBADIGOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL FOYOTULLLLLLLLLLLLLLLL   Mon Oct 12, 2009 9:35 pm

Aiscrewz wrote:
Hehe bukan ada link ke zidane + niey ada kan kwkwkwk zidane niey Razz:P:P

JAHHHHHHHHHHHHHHH
NI KES DASATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
I WAN TO KILL YOU ALL 6 STOGESSSSSSSSSSSSSSS

ALFOYOOOOOOOOTULLLL
Back to top Go down
View user profile http://energy-malaysia-chat.forumotion.net
ryukx23

avatar

Posts : 54
Join date : 2009-10-08
Age : 27
Location : Tanah Rata,Cameron Highlands

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Mon Oct 12, 2009 9:37 pm

Fu Yooooooooooooo


Ayah bk kill 6 stoges gan Kete Kebal die


Nak Tepon PBB mintak bantuan!!
Back to top Go down
View user profile
Aiscrewz

avatar

Posts : 104
Join date : 2009-10-09
Age : 32
Location : Pahang

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Mon Oct 12, 2009 9:43 pm

mne leh kill...pertahanan kuat...kai antivirus kuat pnya kwkwkwkw
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 66
Join date : 2009-10-08
Age : 44
Location : KUANTAN, PAHANG, MALAYSIA

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Tue Oct 13, 2009 1:06 am

Aiscrewz wrote:
Uih dimana Zidane Boroi takde ke kwkwkwkw tengah mencari ni dimana letaknya boroi,didepan ke,dibelakang ke,diatas ke,dibawah ke? Dimana kah zidane boroi hahaha walau perut mu boroi ia tetap menjadi pujaan hati kuuuuuuuuu

UISHHHHHHHHHHHHHH
TAK SANGKA LAK
LEH MENJADI PUJAANNNNNN

MEKASIH

ALFOYOOOOOOOOTULLLL
Back to top Go down
View user profile http://energy-malaysia-chat.forumotion.net
Aiscrewz

avatar

Posts : 104
Join date : 2009-10-09
Age : 32
Location : Pahang

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Tue Oct 13, 2009 1:44 am

Pujaan awek2 kat cf a fuyoooooooooo tol boi ni
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 66
Join date : 2009-10-08
Age : 44
Location : KUANTAN, PAHANG, MALAYSIA

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Tue Oct 13, 2009 11:10 am

Aiscrewz wrote:
Pujaan awek2 kat cf a fuyoooooooooo tol boi ni


JAHHHHHHHHHH

KALAU TAHUUUUUUUU TAK APA

KWKWKWKKWKWKWKW


>>>^^^B3 G00D C4MFR0GER^^^<<<
Back to top Go down
View user profile http://energy-malaysia-chat.forumotion.net
iragurlz_conan

avatar

Posts : 35
Join date : 2009-10-08
Age : 24
Location : cameron highlands,pahang

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Tue Oct 13, 2009 11:38 am

boroi mmg ramai...p nak jompo spesis boroi yg yg kat belakang ke atas ke bwh ke tu yg payah...:d klo cam ayh tu dalam siasatan lgi tu:d nak wat eksperiment ..hakhakhak Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile
Aiscrewz

avatar

Posts : 104
Join date : 2009-10-09
Age : 32
Location : Pahang

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Tue Oct 13, 2009 8:12 pm

lol! lol! lol! lol! lol! lol! Awek2 ke janda ek mesti janda kan2 mana ada awek nak kat perut boroi lalala nak peluk je kena perut je hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 66
Join date : 2009-10-08
Age : 44
Location : KUANTAN, PAHANG, MALAYSIA

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Wed Oct 14, 2009 1:05 pm

Aiscrewz wrote:
Awek2 ke janda ek mesti janda kan2 mana ada awek nak kat perut boroi lalala nak peluk je kena perut je hehe


HAHAHHAHAHAH
BELUM CUBA BELUM TAHU
KWKWKWKWKKWKW

P/S.... MAKWAN JGN MARAH ...MUAHHHHHHHHHHH MAK WAN
Back to top Go down
View user profile http://energy-malaysia-chat.forumotion.net
iragurlz_conan

avatar

Posts : 35
Join date : 2009-10-08
Age : 24
Location : cameron highlands,pahang

PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   Wed Oct 14, 2009 9:23 pm

perut boroi org x mo la...klo org nak pon nak duit je...tu yg dy org x kesah perut boroiii...p mak wan baik punyaaaaaaaa...x cam ayh jht...huhu... Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???   

Back to top Go down
 
DI MANAKAH ZINEDINE ZIDANE???
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Busquets is better than Zidane.
» '03 Week 3 Primetime League
» Cleats and ACL Injuries
» Zidane vs. Ronaldinho - who was better at there PEAK
» El Clásico/La Liga Jornada 12 thread

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
xOx ENERGY MALAYSIA xOx :: Your first category :: SELAMAT DATANG ...SALAM KENALLLL .....-
Jump to: