xOx ENERGY MALAYSIA xOx

xOx ENERGY MALAYSIA xOx
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 SEKAPUR SIREH

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
nieyhaili

avatar

Posts : 61
Join date : 2009-10-08
Age : 39
Location : Sibu, Sarawak

PostSubject: SEKAPU SIREH << MEMANG SESUAI TUK ORG TUA MCM ZIDANEBOY   Sat Oct 10, 2009 5:14 am

ASSALAMUALAIKUM....

To put the world right in order, we must first put the nation in order; to put the nation in order, we must first put the family in order; to put the family in order, we must first cultivate our personal life; we must first set our hearts right.

SEMUANYA BERMULA DARI HATI... HEHEHEHEHE.... MAKA, PERBETULKAN NIAT DAN BERSIHKANLAH HATI... What a Face INSYALLAH.. DUNIA INI AKAN MENJADI TEMPAT YG AMAN DAN DAMAI.. PEACE TO ALL!!!!
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 66
Join date : 2009-10-08
Age : 44
Location : KUANTAN, PAHANG, MALAYSIA

PostSubject: Re: SEKAPUR SIREH   Sat Oct 10, 2009 6:11 am

_PeGaSus_1881 wrote:

HEMM.... Tak tau nak tulis apa,lom ade idea lagi hehheee... nantilah,klou dah ade ide baru nak celoteh panjang2 kat sini...
Sbom tu kita tgok badak biru nie agak2 lah kan sama mcm sapa lah kan perut dia yg seksi tu



JAHHHH

PERLI ERRRRKKKKK

UWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


>>>^^^B3 G00D C4MFR0GER^^^<<<
Back to top Go down
View user profile http://energy-malaysia-chat.forumotion.net
aKoK_kEdUt_WeK



Posts : 4
Join date : 2009-10-09
Age : 36

PostSubject: Re: SEKAPUR SIREH   Sat Oct 10, 2009 7:56 pm

[/b]
SALAH PAHAM!!!!!! yEA KE?

ni aku nak cite, tersebutlah alkisah pada zaman yg xberapa lama, teknologi yg xseberapa, ada lah hamba allah ni baru je kahwin, maklumlah baru lepas raya, sure ramai yg bt kenduri nyer.......... org dulu2 kan mana couple2 nie, kira up jadi je.........
maka kahwin lah sudah si polan ni ngan wanita yg xberapa cantik yg menjadi pilihan org tua.......... dah selesai keje kenduri, periuk belanga conform bg pengantin laki yg basuh keesokannya...... si polan ni dah jeling2 dah.......paham2 lah yea......si isteri ni ngan sipu malunya masuk dalam bilik, pintu dikunci rapat.....mmg nak skodeng pun susah lah, mklumlah umah batu mana ada lubang......wakakakakakakka.........
dalam keadaan gelap gelita....mmg xpasang lampulah....maklumlah malu kononnya, malu tapi mau ekekekekeke
si isteri meraba-raba dalam kegelapan ibarat berjalan tanpa lampu spotlight.........tiba-tiba si isteri meraung-raung memanggil emaknya sambil berkata , "MAKKKKKK!!!!!!!!!!!! SATU KAKI" mak nya menjawab pula " TAKPELAH NAK" keesokan harinya, si isteri dan emaknya ngah masak di dapur, si ibu menghampiri si anak,sambil berkata " BERUNTUNG ENGKAU DAPAT SATU KAKI, AYAH ENGKAU TU ENAM INCI JEEEE!!!!!" wakakakakkakakaakkaka
si anak diam terpaku dan kebingungan........................
" Pengajaran dari cite ni..... cakap tu lain kali biar terang dan jelas........... padahal emaknya tidak tahu yg menantu nya berkaki satu" ekekekekekekekek!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
mubinbee



Posts : 8
Join date : 2009-10-08
Age : 24
Location : kajang,kuala lumpur...

PostSubject: Re: SEKAPUR SIREH   Wed Oct 14, 2009 12:40 am

x tau pasal ict.....
im bro_zidane......
dialah org yg bijak ict......
heheheheheheheheh Shocked Shocked lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Aiscrewz

avatar

Posts : 104
Join date : 2009-10-09
Age : 32
Location : Pahang

PostSubject: Re: SEKAPUR SIREH   Wed Oct 14, 2009 12:44 am

ayoh pro show taw la ict dia taw buat show je jahhhhhhhhhhhhhhhhhh cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 66
Join date : 2009-10-08
Age : 44
Location : KUANTAN, PAHANG, MALAYSIA

PostSubject: Re: SEKAPUR SIREH   Wed Oct 14, 2009 12:42 pm

Aiscrewz wrote:
ayoh pro show taw la ict dia taw buat show je jahhhhhhhhhhhhhhhhhh


UWAAAAAAAAAAAAAAA
YAHATTTTTTTTTTT

AIS POYOOOOOOOOOOO

Back to top Go down
View user profile http://energy-malaysia-chat.forumotion.net
iragurlz_conan

avatar

Posts : 35
Join date : 2009-10-08
Age : 24
Location : cameron highlands,pahang

PostSubject: Re: SEKAPUR SIREH   Wed Oct 14, 2009 9:45 pm

Admin wrote:
Aiscrewz wrote:
ayoh pro show taw la ict dia taw buat show je jahhhhhhhhhhhhhhhhhh


UWAAAAAAAAAAAAAAA
YAHATTTTTTTTTTT

AIS POYOOOOOOOOOOO



ayh gi poyossssssssssss al bongek...
ayh mmg toke show pon...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: SEKAPUR SIREH   

Back to top Go down
 
SEKAPUR SIREH
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
xOx ENERGY MALAYSIA xOx :: Your first category :: SELAMAT DATANG ...SALAM KENALLLL .....-
Jump to: