xOx ENERGY MALAYSIA xOx

xOx ENERGY MALAYSIA xOx
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Apa azam baru anda tuk tahun 2010

Go down 
AuthorMessage
E_ONErock

avatar

Posts : 7
Join date : 2009-10-08
Age : 33
Location : batu caves, kg sungai kertas

PostSubject: Apa azam baru anda tuk tahun 2010   Thu Dec 31, 2009 4:24 pm

Very Happy bagi pendapat anda :-
e1 nk de keje baru , semangat tempuhi
Back to top Go down
View user profile
Misz_SkyJuiCe@Za

avatar

Posts : 1
Join date : 2009-12-16
Age : 31
Location : Sabah

PostSubject: Re: Apa azam baru anda tuk tahun 2010   Thu Dec 31, 2009 4:39 pm

za nak jdi org baik dan berjaya...nak further stdy next year...apa2 pun ''life must goes on''....always happy....happy new year...
Back to top Go down
View user profile
E_ONErock

avatar

Posts : 7
Join date : 2009-10-08
Age : 33
Location : batu caves, kg sungai kertas

PostSubject: Re: Apa azam baru anda tuk tahun 2010   Thu Dec 31, 2009 4:44 pm

moga ia akan jadi kenyataan ngan usaha kita ngan kwan kasi sokongan sama.............. cheers Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Itachi211



Posts : 1
Join date : 2010-01-05
Age : 26
Location : Brunei Darusalam

PostSubject: xtaw ape nak buat :s   Tue Jan 05, 2010 2:43 pm

okk semuaa Assalamualaikum ? Smile nak kasi taw kat semua user2 yang ada kat forum nie.. aku nak stop CF wat seketika waktu~ kian dalam beberapa bulan yang akan dtg aku akan join balik atau.. aku xkn join lagik lepas nie.. sooo aku harap korang xde arr wat dosa ngan aku~ aku pown nak mintak maaf gak ngan korang mana arr taw aku tersilap bhasa ka.. tersilap kata ka.. terkasar bahasa ka~ soo aku harap korang maafkn aku yer Smile to the owner of the room, jaga room bek2 taww Very Happy jgn soh diaorang wat show2 ape xleh dosa~ =D huehuehue kepada semua org2 yg aku kenal terima kasih arr sudi jadi kawan aku Smile xkn lupakn korang semua.. aku nak rest dari CF wat sementara ja.. tu pown lau hati dah open tok CF aku on arr CF kalau hati belom open nanti2 je laa aku join~ :p soo korang jgn arr nak rindu2 aku lepas nie.. wat cam itachi211 xprnah join je kat room tu ok ? to all keep on ur hard working ok ? Smile hehe ok semua bye~ salam kenal ngan semua org yang aku knal okk Smile bye bye see you when we can meet again next time Smile
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 66
Join date : 2009-10-08
Age : 44
Location : KUANTAN, PAHANG, MALAYSIA

PostSubject: Re: Apa azam baru anda tuk tahun 2010   Thu Jan 07, 2010 12:26 pm

Itachi211 wrote:
okk semuaa Assalamualaikum ? Smile nak kasi taw kat semua user2 yang ada kat forum nie.. aku nak stop CF wat seketika waktu~ kian dalam beberapa bulan yang akan dtg aku akan join balik atau.. aku xkn join lagik lepas nie.. sooo aku harap korang xde arr wat dosa ngan aku~ aku pown nak mintak maaf gak ngan korang mana arr taw aku tersilap bhasa ka.. tersilap kata ka.. terkasar bahasa ka~ soo aku harap korang maafkn aku yer Smile to the owner of the room, jaga room bek2 taww Very Happy jgn soh diaorang wat show2 ape xleh dosa~ =D huehuehue kepada semua org2 yg aku kenal terima kasih arr sudi jadi kawan aku Smile xkn lupakn korang semua.. aku nak rest dari CF wat sementara ja.. tu pown lau hati dah open tok CF aku on arr CF kalau hati belom open nanti2 je laa aku join~ :p soo korang jgn arr nak rindu2 aku lepas nie.. wat cam itachi211 xprnah join je kat room tu ok ? to all keep on ur hard working ok ? Smile hehe ok semua bye~ salam kenal ngan semua org yang aku knal okk Smile bye bye see you when we can meet again next time Smile


WASALAM ITA Very Happy

THANKS JOINT SITE NI... APA2 PUN YANG ITA BUAT ADALAH UNTUK KEBAIKAN ITA SENDIRI... CF NI ...BAGI SAYA TETAP BUKAN ALAM MAYA.... BE GOOD CAMFROGER
Back to top Go down
View user profile http://energy-malaysia-chat.forumotion.net
E_ONErock

avatar

Posts : 7
Join date : 2009-10-08
Age : 33
Location : batu caves, kg sungai kertas

PostSubject: Re: Apa azam baru anda tuk tahun 2010   Mon Jan 25, 2010 2:16 pm

uuhhhuuuukkkkk itachu ni Shocked affraid
pe pun kita tetap good camfroger ...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 66
Join date : 2009-10-08
Age : 44
Location : KUANTAN, PAHANG, MALAYSIA

PostSubject: Re: Apa azam baru anda tuk tahun 2010   Mon Feb 01, 2010 10:29 pm

E_ONErock wrote:
Very Happy bagi pendapat anda :-
e1 nk de keje baru , semangat tempuhi

MMMMMMMMMMMM

NAK SAMBUNG SEMULA AZAM 10 TAHUN LEPAS

SEBAB TAK TERCAPAI-CAPAI AGI

HAHAHAHHAHAHAH
Back to top Go down
View user profile http://energy-malaysia-chat.forumotion.net
Mary_mitt



Posts : 4
Join date : 2009-11-28
Location : sarawak

PostSubject: Re: Apa azam baru anda tuk tahun 2010   Tue Feb 23, 2010 9:21 pm

Harap tahun nie mary akan jadi lebih matang lagi..... lebih tabah n cekal dalam mengahadapi hari2 yang penuh cabaran n keja bek2 hehehehe paling target nak settlekan pembayaran keta 2 pown kalau dapat lah bab nak beli rumah lak hehehehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa azam baru anda tuk tahun 2010   

Back to top Go down
 
Apa azam baru anda tuk tahun 2010
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» New kites for Blast, for 2010
» Nebelhorn Trophy 2010
» Dirt Wheels Magazine ~ March 2010
» PAC Convention 2010
» ARM WARS "TRIPLE ExXxCEL" Excel Exhibition Centre LONDON 28th - 31st May 2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
xOx ENERGY MALAYSIA xOx :: Your first category :: SELAMAT DATANG ...SALAM KENALLLL .....-
Jump to: